Skip to content

1 rums lägenhet på 23m² i Söderhöjden

Adress: Flyginfarten 14 B Järfälla
Hyra: 9000 kr/mån
Antal Rum: 1
Storlek: 23

Beskrivning
En nyproducerad 23 kvm lägenhet finns att hyra för medellång/långtidskontrakt. Lägenheten ligger på första våningen i byggnaden och är lämplig för ett par eller en enda person. Lägenheten är nybyggd och redo att flytta in.

Du kan få lägenheten fullt möblerad. Helt nya möbler och dessutom snygga! En säng, soffa, bord, stolar, TV, golv- och taklampa och andra grundläggande hushållsartiklar ska tillhandahållas.

Utöver alla basredskap som brödrost, vattenkokare, kaffebryggare är köket utrustat med induktionshäll, kombinerad ugn/mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. Badrummet har även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En extra tvättstuga finns också på varje våning. Byggnaden är även utrustad med hiss. Vatten, värme ingår också i hyran. Vid behov kan du parkera mot en extra kostnad. Internet kan fixas mot en extra kostnad per månad. Fiber är indraget men inte anslutet i dagsläget.

Byggnaden ligger strax bakom IKEA i Barkarby. Med buss tar det bara 6 minuter till Barkarby station. Från Barkarby station tar det cirka 15 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum.

Månadshyra 9 000 kr / månad.

En deposition (motsvarande en månads hyra) krävs också. Skriv för ytterligare information du behöver.

Lägenheten hyrs ut tillsvidare med 1 månads uppsägningstid.

Information på engelska-

En nyproducerad 23 kvm lägenhet med balkong finns omgående att hyra för ett mellan-/långtidskontrakt. Lägenheten ligger på första våningen i byggnaden och passar för ett par eller en enda person. Lägenheten är nybyggd och redo att flytta in.

Du kan få lägenheten fullt möblerad med nya, snygga och aldrig använda möbler. Ingår möbler en säng, kuddar. soffa, bord, stolar, TV och andra grundläggande hushållsartiklar. Internet ingår mot en extra kostnad på 159 kr per månad.

Utöver alla grundläggande redskap inklusive brödrost, vattenkokare, kaffebryggare, är köket utrustat med induktionshäll, kombinerad ugn/mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. Badrummet har även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En extra tvättstuga finns också på varje våningsplan. Byggnaden är även utrustad med hiss. Vatten, värme ingår också i hyran. Vid behov kan bilparkering också vara tillgänglig mot en extra kostnad.

Byggnaden ligger precis bakom IKEA i Barkarby. Med buss tar det bara 6 min till Barkarby station. Från Barkarby station tar det cirka 15 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum.

Månadshyra 9000 kr/mån.
En månads deposition krävs. Kontraktet kan upplösas med en månads uppsägningstid.

Liknande lägenheter

25 m2
1 rum
60 m2
1 rum
27 m2
1 rum
13 m2
1 rum
30 m2
1 rum
12 m2
1 rum
34 m2
1 rum
31 m2
1 rum
25 m2
1 rum
15 m2
1 rum
15 m2
1 rum
12 m2
1 rum