Skip to content

1 rums lägenhet på 28m² i Kommendantsängen

Adress: Övre Husargatan 35 Göteborg
Hyra: 8900 kr/mån
Antal Rum: 1
Storlek: 28

Hyr ut en möblerad etta på 28 m2 i Linnéstaden. 8900kr/mån och i hyran ingår utöver vatten o värme även el och bredband. Vill ha två månadshyror i deposition. Detta betalas förstås efter att du sett lägenheten och vi skrivit kontrakt. Möjlighet till långtidskontrakt om allt fungerar bra.

Du får en ljus lägenhet med utsikt mot lugn innergård, ett fräscht mini-kök (endast en induktionsplatta och mikrovågsugn med grillfunktion, ingen ugn), stort helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på våning 6 av 8 med hiss. Tillgång till tvättstuga med generösa öppettider i föreningen. Du bor i Göteborgs populäraste område, ett stenkast från slottskogen och knutpunkten Linnéplatsen samt har nära till hela Linnéstadens utbud av kaféer, gym, restauranger mm. Promenadavstånd till Sahlgrenska, Göteborgs Universitet, samt med lokaltrafik 6 min till Chalmers och 20 min till Lindholmen.

Du skall vara rök- och djurfri, ej student, inga fester. Endast en person. Inga betalningsanmärkningar. En arbets- samt en tidigare hyresreferens skall lämnas. Om matlagning är ditt stora intresse är detta verkligen ingen lägenhet för dig då det är begränsade möjligheter till att laga mat. Ser helst att du planerar att bo i lägenheten under en längre tid.

Har blandade erfarenheter från tidigare uthyrningar, kommer därför vara noggrann i urvalsprocessen. Vänligen läs annonsen noga och hör endast av dig om du verkligen stämmer in på beskrivningen ovan, inga undantag kommer att göras för studenter, par osv.

Maila en beskrivning av dig själv och din tillvaro. Visning ordnas för de som väljs ut efter mailkontakt. Tillträde 1 december.

Liknande lägenheter

15 m2
1 rum
19 m2
1 rum
12 m2
1 rum
30 m2
1 rum
38 m2
1 rum
12 m2
1 rum
12 m2
1 rum
15 m2
1 rum
32 m2
1 rum
19 m2
1 rum
11 m2
1 rum
48 m2
1 rum