Skip to content

1 rums lägenhet på 37m² i Södervärn

Adress: Flensburgsgatan 3A Malmö
Hyra: 6600 kr/mån
Antal Rum: 1
Storlek: 37

På grund av studier på annat håll kommer jag att hyra ut min fina och mysiga sekelskifteslägenhet belägen vid Södervärn / Dalaplan. Planerad uthyrning är 2 år från 15/6-22. Lägenheten ligger på bottenvåningen och består av ett större sovrum/vardagsrum, hall, badrum, en liten klädkammare och ett relativt stort kök med gasspis och rymligt matförråd.

Djur och rökfritt hem. 2 tvättstugor finns på bakgården.

Lägenheten uthyres möblerad/delmöblerad efter överenskommelse. I hyran ingår vatten och internet via bostadsrättsföreningen. Elräkningen betalas varje månad utöver hyran och gasräkningen ungefär var tredje månad (ca 400 kr/mån för normal el- och gasförbrukning)

Söker dig som har fast inkomst och planerar att bo i Malmö de kommande 2 åren, är ren, kommunikativ och kommer att behandla mitt hem med respekt som om det vore ditt, samtidigt som jag vill att du ska känna dig välkommen och hemma. Du som hyresgäst kommer att behöva godkännas av bostadsrättsföreningen. Du måste även teckna en egen hemförsäkring.

Skriv gärna till mig där du berättar mer om dig själv så tar vi det därifrån! 🙂

//

På grund av studier utomlands söker jag hyra ut min mysiga lägenhet som ligger mitt emellan Södervärn/Dalaplan. Jag planerar att hyra ut lägenheten i 2 år med start 15/6-22. Lägenheten ligger på första våningen och har ett ganska stort sovrum/vardagsrum, hall, badrum, en liten klädkammare, ett ganska stort kök med gasspis och ett rymligt matförråd. Rökfritt / inga husdjur i hemmet. Två tvättstugor finns på innergården.

Lägenheten kommer att vara delvis möblerad. Hyran täcker vatten och internet, du betalar en elräkning varje månad och en bensinräkning var tredje månad.

Jag söker en person med fast inkomst som planerar att stanna i Malmö i två år, som är ren, kommunikativ och kommer att behandla mitt utrymme med respekt som du skulle göra ditt, samtidigt som jag vill att du ska känna dig välkommen och hemma . Du måste godkännas av bostadsrättsföreningen. Du måste också skaffa en hemförsäkring.

Skriv gärna lite mer om dig själv så tar vi det därifrån! 🙂

Liknande lägenheter

18 m2
1 rum
18 m2
1 rum
8 m2
1 rum
17 m2
1 rum
20 m2
1 rum
15 m2
1 rum
61 m2
1 rum
12 m2
1 rum
42 m2
1 rum
15 m2
1 rum
31 m2
1 rum
40 m2
1 rum