Skip to content

2 rums lägenhet på 44m² i Brynäs

Adress: Styrmansgatan 9 Gävle
Hyra: 6660 kr/mån
Antal Rum: 2
Storlek: 44

Välkommen till Gävle! Här kan du bo i en helt ny stadsdel med bostäder, butiker, restauranger, saluhall, parker och lummiga torg vid gamla Läkerolfabriken. Du hittar all tänkbar service i närområdet och Gävle centrum ligger bara tio minuters promenad bort. Med Gavleån runt hörnet har du nära till fina promenadstråk och en båtklubb.

Ställer du höga krav på ditt boende vad gäller kvalitet och hållbarhet så har du hittat ditt nästa hem! Här bor du i ett Svanenmärkt hus byggt i trä i vår egen trähusfabrik med kvalitativa och energieffektiva lösningar vilket medför stora miljövinster.

Lägenheten är väldisponerad med öppen planlösning vilket ger dig gott om sociala ytor och många möbleringsmöjligheter. Stora fönsterpartier bidrar till ett generöst ljusinsläpp och lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Fullt utrustat kök med kyl/frys, induktionshäll med ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Köksmöbler från HTH med rostfria vitvaror. Rymligt helkaklat badrum med antingen tvättställ eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har antingen en fransk balkong eller en balkong/uteplats. Lägenheten har ett förråd. Den lummiga innergården inbjuder till umgänge med grill och sittplatser för mer.

I hyran ingår värme, bredband (obligatoriskt tillägg 300 kr/mån), kabel-tv med grundutbud och förråd. Individuell avgift för vattenförbrukning. Som hyresgäst kan du fritt välja elavtal.

Då Godisfabriken är ett bilfritt område är antalet parkeringsplatser begränsat. I väntan på att det gemensamma parkeringshuset ska stå färdigt tillhandahålls alla parkeringsplatser i området av Gävle kommun. Parkeringshuset ger dig även som hyresgäst tillgång till vår elbilspool Husbil. Där kan du enkelt och billigt hyra bil genom appen, du kan läsa mer på vår hemsida.

Liknande lägenheter

63 m2
2 rum
42 m2
2 rum
63 m2
2 rum
51 m2
2 rum
57 m2
2 rum
58 m2
2 rum
60 m2
2 rum
40 m2
2 rum
64 m2
2 rum
60 m2
2 rum
52 m2
2 rum
61 m2
2 rum