Skip to content

2 rums lägenhet på 44m² i Gävle

Adress: Kungsbäcksvägen 57 Gävle
Hyra: 6624 kr/mån
Antal Rum: 2
Storlek: 44

Välkommen till hinderbanan! Här bor du i en ny stadsdel i Gävle där bostäder, studentbostäder och företag kommer att växa inom de närmaste åren. Kungsbäck är det gamla regementsområdet i Gävle som nu inrymmer Högskolan i Gävle och Teknikparken. Här bor du med motionsspår runt knuten samt grönområden som Regementsparken och Boulognerskogen i närområdet.

Om du ställer höga krav på hållbarhet i ditt hem har du hittat ditt nästa hem! Huset är ett Svanenmärkt trähus, byggt i vår lokala trähusfabrik i Gävle. Vi vill göra det möjligt för dig att leva hållbart och har därför en elbilspool för våra hyresgäster i området. Då kan du enkelt och billigt boka bil vid behov genom appen, du kan läsa mer om BoBilen på vår hemsida. Här bygger K2A ett helt kvarter med en lummig innergård där du som boende kan njuta av elgrillar, en soltrappa och flera platser att sitta och umgås på.

Med generöst ljusinsläpp och högt materialval är detta en lägenhet för dig som kräver lite mer av ditt hem. Lägenheten är väldisponerad och den öppna planlösningen erbjuder gott om sociala ytor och många möbleringsmöjligheter. Köket är inbjudande med ljusa skåpluckor och skifferlaminerad bänkskiva samt fullt utrustat med kyl/frys, induktionshäll med ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Helkaklat badrum med tvättställ eller kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i kommoden. Träparkett på golven med undantag för hallen som är inredd med grått kakel och genomgående ljusa ytor. Här har du möjlighet att bo i lägenhet antingen med eller utan balkong. Som hyresgäst kan du njuta av den lummiga innergården. Lägenheten har ett förråd.

I hyran ingår värme, vatten, bredband (obligatoriskt tillägg 300 kr/mån), kabel-tv med grundutbud och förråd. Som hyresgäst tecknar du själv ett elavtal.

Liknande lägenheter

52 m2
2 rum
61 m2
2 rum
41 m2
2 rum
48 m2
2 rum
30 m2
2 rum
65 m2
2 rum
55 m2
2 rum
38 m2
2 rum
60 m2
2 rum
44 m2
2 rum
58 m2
2 rum
47 m2
2 rum