Skip to content

2 rums lägenhet på 50m² i Lindholmen

Adress: Lindholmsallén 51 Göteborg
Hyra: 15500 kr/mån
Antal Rum: 2
Storlek: 50

Hallå!

Söker du eller du en längtan i centrala Göteborg? Har du höga krav på ditt boende? Vill du eller du lyxen att kunna flytta in och börja ditt liv i Göteborg utan onödigt krångel? Då har du hittat rätt!

Jag heter Ajdin och äger en fin bostadsrätt i centrala Göteborg som hyr ut ganska omgående. Lägenheten är omsorgsfullt möblerad och har gångavstånd till vatten och med goda förbindelser till alla delar av staden med busshållplats och färjehamn utanför dörren. Bostaden är i två rum med inglasad balkong som bjuder på eftermiddagssol och ett härligt kvällshäng.

Lägenheten är nyproducerad och har allt du kan tänka dig av bekvämlighet såsom diskmaskin och tvättmaskin, torktumlare, mikrovågsugn, nyinköpt dubbelsäng, vägghängd platt-tv och mycket mer. I bostaden hittar du all nödvändig köksutrustning, husgeråd och en stor klädkammare med plats för alla dina tillhörigheter.

I hyran ingår el, värme, internet och ett brett utbud av TV-kanaler via Comhem. TV kan anslutas till Netflix eller andra videotjänster. I fastigheten finns hiss som gör det lätt att ta sig upp till lägenheten eller ner till cykelförrådet. Du har med andra ord allt du kan önska dig.

Lindholmen som område ligger mycket nära naturen med tillgång till restauranger och livsmedelsbutiker. Området är också i ett expansivt skede med Karlatornet som granne inom en snar framtid. Du kan ta dig till centrum med buss och färja inom 5-10 minuter med täta avgångar.

Snabb fakta:
– Deposition är en månadshyra som återbetalas vid slutbesiktning
En (1) månads uppsägningstid för båda parter
– God ekonomi och referenser är ett krav, tillsvidareanställning är en prioritet
– Uthyres i 6-12 månader
– Uthyres till par eller person som är rök- och djurfria (a) / Max 2 personer i hushållet.

Om du eller du är intresserad, vänligen ta första kontakten via blocket där du är välkommen att berätta mer om dig själv.

Vänliga hälsningar,
Ajdin

Liknande lägenheter

45 m2
2 rum
54 m2
2 rum
61 m2
2 rum
71 m2
2 rum
64 m2
2 rum
62 m2
2 rum
65 m2
2 rum
45 m2
2 rum
56 m2
2 rum
70 m2
2 rum
38 m2
2 rum
71 m2
2 rum