Skip to content

3 rums lägenhet på 80m² i Ulleråker

Adress: Gustaf Kjellbergs väg 12 Uppsala
Hyra: 8000 kr/mån
Antal Rum: 3
Storlek: 80

Bo nära både centrum och natur!

Du kan bo i ett grönt och lugnt Ulleråker som ligger en kort bit från Uppsala centrum och SLU. Det är en möblerad lägenhet på 80 m2 som hyrs ut i ett halvår, från början av mars till slutet av augusti, därefter möjlighet till förlängning men då som boende i ett av rummen.
Lägenheten är ljus med fönster åt två väderstreck och släpper in både sol och grönska i de höga träden som växer utanför. Den består av två sovrum, badrum, vardagsrum, kök, garderob och balkong.
I det större sovrummet finns en dubbelsäng medan i det mindre rummet finns en enkelsäng och rymligt förråd. Badrummet har dusch, badkar och tvättmaskin. Och i köket spis, mikrovågsugn, diskmaskin, kompletta köksredskap och porslin. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för gästerna.
Du betalar 8 000 kr per månad för lägenheten plus en månadshyra i deposition som återbetalas vid hyrestidens utgång om ingen skada på lägenheten eller möbler har uppstått. En månads uppsägningstid från båda sidor.

Tvättstuga ligger på nedre plan och är oftast obebokat. Värme, vatten och wifi ingår i hyran.

Hela området är omgivet av parker med två utegym och Friskis & Svettis i närheten. Strax nedanför rinner Fyrisån med en fin cykel- och promenadväg. Det tar tio minuter att cykla på cykelvägen till centrum och till SLU och busshållplatsen ligger precis utanför huset och går var tionde minut.
………………………………………………………. ……………………………………………
Bo nära både centrum och natur!
Du bor i ett grönt och lugnt Ulleråker som ligger en bit från Uppsala centrum och från Lantbruksuniversitetet (SLU). Det är en fullt möblerad rymlig lägenhet på 80 m2 som hyrs ut ett halvår, från början av mars till slutet av augusti, med goda chanser till förlängning för en hyresgäst i ett av rummen.
Lägenheten är ljus med fönster på båda sidor och träden utanför. Den består av två sovrum, badrum, vardagsrum, kök, klädkammare och balkong.
I det stora sovrummet finns en dubbelsäng och i det mindre en enkelsäng och en stor garderob. I badrummet finns dusch, badkar och tvättmaskin. Köket är utrustat med spis, mikrovågsugn, diskmaskin komplett köksutrustning och porslin. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för gästerna.

Du betalar 8 000 kr per månad samt en deposition på en månadshyra som återbetalas vid hyresperiodens slut, om inga skador uppstår på rummet eller möblerna. En månad är uppsägningstiden för båda parter.

Det finns en tvättstuga som vanligtvis är tillgänglig; värme, vatten och wifi ingår i hyran.
I Ulleråker finns stora gröna parker, två utegym, Friskis & Svettis-gym i närheten. Strax nedanför huset rinner Fyrisälven. Det tar tio minuter att cykla på cykelstråk till Uppsala centrum eller till SLU och bussen som går var tionde minut har hållplats precis utanför.

Liknande lägenheter

95 m2
3 rum
76 m2
3 rum
80 m2
3 rum
74 m2
3 rum
60 m2
3 rum
84 m2
3 rum
90 m2
3 rum
66 m2
3 rum
80 m2
3 rum
78 m2
3 rum
85 m2
3 rum
83 m2
3 rum